Om mig

 

Latifeh – professionell rådgivare och Coach

Hur skulle jag beskriva mig själv?

Jag ser mig i ett hav – en jungfru i mitten av oceanen, men hela havet är mitt hem. Jag ligger och tittar på alla människor och det vackra som finns. Jag ser hur människor i min omgivning närmar sig till mig genom att bara ligga vid stranden och var nöjd med kärleken som de får. En del vill upptäcka mer genom att simma eller segla i det stora heliga havet som har plats för alla.  Det är sällan någon har seglat långt i den heliga kärleken, för om de kommer närmare, känner dom bara en oändlighet utan ände. Våga, simma, Våga förändra. Jag är med dig hela vägen.

Redan som barn hade jag kärlek för människor och en gåva att känna och se saker i ett större perspektiv. Jag valde att lyssna på mina känslor och tog tillvara på min gåva. Idag vägleder jag framgångsrika människor, både livet och karriären. Jag coachar enskilda individer och föreläser för grupper.

Jag arbetar utifrån fyra ledord när jag coachar och föreläser: kärlek, visdom, hälsa och förändringar. Ordet visdom är ledstjärnan, då visdom ger trygghet och harmoniserar den intelligens som styr oss. Med kärlek och visdom försvinner fördomar och vi får en ökad förståelse för oss själva och andra. För mig är kärlek och visdom nyckeln till att lyckas; då vet vi vad vi ska göra.

Karriärmässigt är jag en affärskvinna som driver flera företag. Jag har en bakgrund som frisör och uppfinnare. Jag älskar att sjunga och har en utbildning som TV reporter.

Jag har varit med om mycket i livet och har ibland känslan av att vara en gammal själ.Jag har upplevt krig i mitt hemland, flyttat till ett annat land, börjat om utan min familj, varit med om en tuff graviditet, varit ensamstående mamma, lidit av panikångest, varit utsatt och förföljd mm… Därför förstår jag vikten av att ha någon vid sin sida under hela resan, någon som ser helheten, den röda tråden och meningen med det som händer.

Det jag önskar mig är kärlek, visdom och hälsa, det önskar jag för alla.